''Blijkbaar is dat teveel gevraagd voor Feyenoord''

''Blijkbaar is dat teveel gevraagd voor Feyenoord''

Feyenoord hoeft niet langer meer te dromen van de dubbel. De Rotterdammers gingen hard onderuit tegen Vitesse in de kwartfinale van de KNVB beker. De ploeg van Giovanni an Bronckhorst werd met 2-0 naar huis gestuurd. ’’Het was een afgang,’’ reageert Iwan van Duren in duidelijke taal.

Simon Gustafson en Renato Tapia kregen vandaag de kans om zich te bewijzen. ''Je vraagt je echt af of de jongens die erachter zitten wel zo goed zijn.'' Het verschil tussen de wisselspelers en de basisspelers is volgens de Feyenoord-watcher veel te groot. ‘’Dat mogen de jongens zichzelf aanrekenen. Ze laten zien dat ze het niet hebben. Dat is de harde les van vanavond.''

Feyenoord-aanvoerder Dirk Kuyt kreeg rust van de trainer en begon op de bank. ''Achteraf is het natuurlijk makkelijk praten, maar het blijft opmerkelijk dat je twee middenvelders mist en de derde niet laat spelen. Dat kan je ook zien als een signaal: ik vind de andere wedstrijd belangrijker,'' zegt Van Duren in gesprek met VI Radio.

Feyenoord verloor voor de tweede keer dit seizoen een uitwedstrijd. Eerder ging het mis tegen Go Ahead Eagles. ''Het laat weer zien dat als Feyenoord een paar spelers mist, ze in grote problemen komen. Deventer en Arnhem zijn misschien twee incidenten, maar de structuur daaronder is dat ze in beide wedstrijden bepalende spelers misten. Blijkbaar is dat teveel gevraagd voor Feyenoord. De brede selectie, daar kunnen we een streep doorzetten.''

Lees meer over
Dirk Kuyt Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties