Fraser: ''Trainer Feyenoord? Zover ben ik nog niet''

Fraser: ''Trainer Feyenoord? Zover ben ik nog niet''

De clash tussen Feyenoord en Vitesse van donderdagavond is ook een strijd tussen twee voormalige ploeggenoten: trainers Giovanni van Bronckhorst en Henk Fraser. Laatstgenoemde had nooit kunnen denken dat beide heren in deze rol tegenover elkaar zouden staan.

"Toen hij (Van Bronckhorst, red.) bij het team kwam, was hij direct een van de betere spelers, zo niet de beste. Dus wellicht is hij wel van nature een trainer", zegt Fraser tegenover de NOS. "Maar van mezelf had ik het helemaal niet verwacht. Juist daarom wil ik graag winnen, om te laten zien dat we stappen maken."

Fraser droomt van een rol als hoofdtrainer in De Kuip. Alleen nu nog even niet. "Zover ben ik nog niet. In de korte tijd dat ik bij Vitesse zit, heb ik wel het gevoel gekregen dat ik eerst hier moet presteren. Mijn dromen zijn gebaseerd op realisme. Ik zit in een positie dat ik eerst mensen moet overtuigen en pas daarna kan gaan denken aan Feyenoord of misschien het buitenland."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties