Jones: ''Ik wil blijven, maar speeltijd is belangrijk''

Jones: ''Ik wil blijven, maar speeltijd is belangrijk''

Brad Jones heeft het naar zijn zin bij Feyenoord. De doelman heeft een aflopend contract in De Kuip en verschillende clubs hebben interesse getoond. Jones weet nog niet waar zijn toekomst ligt. Martin van Geel heeft aangegeven dat Jones in aanmerking komt voor een nieuw contract. "We hebben voor de winterstop kort gesproken, maar daarna niet veel meer."

Brad Jones is gehaald als vervanger voor de geblesseerde Kenneth Vermeer, die binnenkort weer minuten gaat maken bij de beloften. "Natuurlijk wil ik blijven, maar ik wil altijd spelen. Dat is nu het geval en straks ook,'' zegt de 34-jarige doelman in gesprek met RTV Rijnmond. ''Maar ik denk dat we ons nu bezig moeten houden met bovenaan blijven staan."

Morgen speelt Feyenoord voor de beker tegen Vitesse. Jones heeft niet extra getraind op strafschoppen. ''Je kunt ook niet echt veel leren van de strafschoppennemers uit het verleden, maar als het zover komt krijgen we vast wat informatie. Hopelijk hoeven we ons niet druk te maken om penalty's en kunnen we de klus in negentig minuten klaren."

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties