Dolberg: ''Niet verbaasd dat Nicolai het zo goed doet''

woensdag 25 januari 2017 20:00 35.470 keer bekeken 172 reacties Pro Shots

Er spelen inmiddels drie Deense spitsen in de eredivisie. Naast Nicolai Jorgensen bij Feyenoord zijn dat Nicolai Brock-Madsen bij Pec Zwolle en Kasper Dolberg bij Ajax. Zij laten beiden weten onder de indruk te zijn van de aanvalsleider van Feyenoord.

De 24 jarige Brock-Madsen legt uit aan VI."Nicolai ken ik nog uit Denemarken. Hij speelde toen bij Kopenhagen. Ik wist al vrij vroeg dat hij ook bij Feyenoord zou gaan scoren. Hij speelt in een goed team en dan krijg je als spits ook de nodige kansen. Nicolai doet het uitstekend." 

Dolberg had de goede prestaties van Jorgensen al voorzien, vertelt hij aan het AD. "Ik ben niet verbaasd dat Nicolai het zo goed doet, Vorig jaar bij FC Kopenhagen was hij de beste speler van de Deens competitie. Jullie moeten de Deense competitie beter bekijken. In het nationale elftal doet hij het ook prima."

Dolberg geeft ook Feyenoord zelf nog een compliment. "Heel Feyenoord maakt een stabiele indruk. Echt een team, maar dat zijn wij ook," sluit de speler af, die zelf geen doelpunt meer heeft gemaakt voor zijn club sinds 20 november 2016.

Gerelateerd nieuws
172 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 67 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 73587 leden - Op dit moment zijn 1093 mensen actief, waarvan 250 leden.

 

Download app in Play Store Download app in App Store

Cookie instellingen | Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2020 | All rights reserved