''Ik wil bij Feyenoord basisspeler worden''

''Ik wil bij Feyenoord basisspeler worden''

Jari Schuurman begon zaterdagavond in de wedstrijd tegen Feyenoord in de basis. De middenvelder kreeg een grote kans op de 0-1 voor Willem II, maar schoot naast. In gesprek met RTV Rijnmond geeft Schuurman zijn doel aan voor de komende periode.

"Ik wil bij Feyenoord basisspeler worden, maar dan moet ik eerst een goede basisspeler van Willem II worden.'' Schuurman heeft nog geen idee hoe zijn toekomst eruitziet. "Dat ligt eraan welke stappen ik maak dit seizoen. In gesprekken met Feyenoord zien we dan wel waar ik sta. Eerst hier in de basis bij Willem II, keihard knallen."

Schuurman heeft dit seizoen pas 233 minuten gemaakt in de Eredivisie. "Nu stond ik in de basis, ik hoop dat ik dat mag blijven. Ben pas eerstejaarssenior, maar had wel meer verwacht. Dat is niet het geval, dus moet ik keihard werken," aldus de middenvelder, die nog een contract heeft tot medio 2020 in De Kuip.

Lees meer over
Jari Schuurman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties