''Jens mag nog meer schijt aan de wereld krijgen''

''Jens mag nog meer schijt aan de wereld krijgen''

Dirk Kuyt is te spreken over de ontwikkeling van Jens Toornstra bij Feyenoord. De middenvelder is belangrijk voor de Rotterdamse club en was afgelopen weekend beslissend in het gewonnen duel tegen Willem II. Kuyt ziet Toornstra dan ook graag in Oranje spelen.

"Hij is een geweldige prof, voetballer en persoon. Er mag een stukje flair bij. Wees trots met het niveau dat je wekelijks laat zien en straal dat uit,'' zegt Kuyt in gesprek met De Volkskrant. ''De bondscoach is nog zoekende, lang niet alles ligt vast zoals een paar jaar geleden. Hij verdient een kans. Feyenoord hoeft ook zijn eindstation niet te zijn.''

Volgens Kuyt moet Toornstra zich nog meer laten gelden. "Jens mag nog meer schijt aan de wereld krijgen. Hij heeft een geweldige trap. Op de training vliegen de ballen er uit alle standen in. In wedstrijden gebruikt hij dat wapen nog te weinig,'' sluit de aanvoerder van Feyenoord af. Toornstra heeft nog een contract tot medio 2018 in De Kuip.

Lees meer over
Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties