''Er moet vanavond aan het doelsaldo gewerkt worden''

''Er moet vanavond aan het doelsaldo gewerkt worden''

Nog een paar uur en dan is het weer zover. De eerste wedstrijd die in De Kuip gespeeld wordt in 2017: Feyenoord – Willem ll. De Tilburgers zijn voor Feyenoord meestal een geliefde tegenstander. 33 keer zegevierden de Rotterdammers in De Kuip. Vier keer keerden de Tilburgers met de drie punten terug naar Tilburg. De meest recente was niet eens zo lang geleden, in 2014 werd het 1-2 voor de Tricolores. Als het aan oer-Feyenoorders Ben Wijnstekers en Peter Houtman ligt, blijven de drie punten in Rotterdam. Hun voorspellingen en verwachtingen van de wedstrijd van vanavond staan in het wedstrijdmagazine van Feyenoord.

‘Bennie’ is van mening dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst de tweede helft van het seizoen goed is begonnen. Ondanks dat er niet zo frivool werd gespeeld werd als in de periode voor de winterstop, gaat het om het behouden van het vertrouwen. “Je zag dat de ploeg niet in paniek raakte toen er maar geen goal werd gemaakt tegen Roda JC. Ik ga ervan uit dat ze die lijn doortrekken tegen Willem ll vanavond en gaan knallen, zeker om het publiek op een warme terugkeer te trakteren. Willem ll heeft een paar aardige spelers, maar als je ze gewoon opjaagt en vastzet, dan zie ik het helemaal goed komen vanavond. Ik voorspel dan ook een makkelijke 3-0 voor Feyenoord vanavond.”

De stadionspeaker van Feyenoord verwacht een makkelijke avond voor Feyenoord. Peter Houtman, bekend om zijn altijd objectieve commentaar en voorspellingen bij wedstrijden van Feyenoord, weet zeker dat de Tilburgers van de mat gespeeld worden vanavond. “Als je vorige week niet fraai speelt, maar wel simpel wint zonder tegendoelpunt, dan ben je goed begonnen. Zeker in vergelijking met vorig jaar waar het bij dit soort wedstrijden mis ging. Als je kampioen wilt worden, moet je een wedstrijd als deze winnen en als het even kan ook aan het doelsaldo denken, want aan het eind van de rit kan je ook daarmee het verschil maken. Een ruime overwinning voor Feyenoord: 4-0.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties