Jones: ''Compliment dat het een discussiepunt is''

Jones: ''Compliment dat het een discussiepunt is''

Nu Kenneth Vermeer weer bijna terug is, barst de discussie los wie er bij Feyenoord dadelijk op doel moet staan. Huidig eerste doelman Brad Jones is trots dat men het erover heeft. ''Ik zie het als een compliment dat het blijkbaar een discussiepunt is'', zegt hij in De Telegraaf.

''Normaal zou dat niet zo zijn, want Kenneth was vorig seizoen de Speler van het Jaar van Feyenoord. Als ik niet goed zou keepen, zou niemand het erover hebben. Het laat in mijn ogen zien dat ik goed bezig ben'', aldus de ervaren Jones.

De doelman wil een geweldig seizoenen belonen met de titel. ''We hebben onszelf in een geweldige uitgangspositie gebracht en dat moeten we nu doorzetten. Maar niet alleen de titel is belangrijk, ook de beker is dat. Om de prijzen spelen is een nieuwe dimensie in mijn carrière. Het is geweldig om daar deel van uit te maken en een unieke kans voor ons allemaal.''

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties