Tweede seizoenshelft van start voor jeugdteams

Tweede seizoenshelft van start voor jeugdteams

Na een voorbereiding van twee weken beginnen de hoogste teams van Feyenoord Academy deze week aan de tweede seizoenshelft. Feyenoord Onder 17 bijt dinsdagmiddag het spits af met een uitwedstrijd tegen PSV Onder 17, die om 16:00 uur begint.

De ploeg van trainer Cor Adriaanse is een van de teams die zich tijdens de najaarscompetitie wisten te kwalificeren voor de kampioenspoule. Datzelfde deed Feyenoord Onder 19, door in de laatste weken voor de winterstop een sterke serie neer te zetten. Het team van trainer Damien Hertog start die kampioenspoule aanstaande zaterdag (14:30 uur) met een thuiswedstrijd tegen Willem II Onder 19.

Ook Feyenoord Onder 16 en Onder 14 plaatsten zich voor de kampioenspoule en spelen daarin aanstaande zaterdag hun eerste wedstrijd. Onder 18 slaagde er niet in om bij de eerste vier te eindigen en komt daardoor uit in de Eerste Divisie laag, waarin het zaterdag begint met een thuiswedstrijd tegen Brabant United Onder 19.

Onder 15 en Onder 13 spelen een volledige competitie. Deze teams hervatten het seizoen een week later dan de overige teams, namelijk op zaterdag 28 januari.

Feyenoord TV zette de bewegende beelden van de eerste seizoenshelft van de diverse teams van Feyenoord Academy op een rij. De compilatie kun je hieronder bekijken in de videospeler.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties