''We moeten niet vergeten dat Vermeer echt een topkeeper is''

''We moeten niet vergeten dat Vermeer echt een topkeeper is''

Giovanni van Bronckhorst staat binnenkort voor een lastige keuze. De trainer moet kiezen tussen doelmannen Brad Jones of Kenneth Vermeer, wanneer laatstgenoemde wedstrijdfit is. Volgens Johan Derksen, analist van Voetbal Inside, vindt dat Van Bronckhorst moet kiezen voor Vermeer.

“Het is heel duidelijk: Vermeer heeft een hele grote staat van dienst”, begint De Snor in het RTL7-programma. “Hij is gekomen van Ajax en heeft het uitstekend gedaan. Hij raakte toen geblesseerd en dan haalt Feyenoord een keeper als tussenoplossing. Hij keept goed maar Vermeer is in potentie een betere keeper.”

“Mijn vriend Louis van Gaal vindt Vermeer zelfs de beste keeper van Nederland”, vervolgt hij. “We moeten niet vergeten dat Vermeer echt een topkeeper is. Natuurlijk, hij moet eerst wedstrijdritme opdoen bij de beloften, maar daarna moet hij de voorkeur krijgen boven Jones. Die Jones heeft het goed gedaan, maar we moeten niet gaan doen alsof Vermeer een mindere keeper is dan hem.”

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties