''Dit seizoen zo belangrijk voor ontwikkeling Vilhena''

''Dit seizoen zo belangrijk voor ontwikkeling Vilhena''

Pierre Vermeulen lette tijdens Roda JC - Feyenoord (0-2) vooral op het spel van middenvelder Tonny Vilhena. De oud-speler van de Rotterdammers is een groot fan van het talent.

''Voor zijn ontwikkeling is het seizoen dat hij nu met Feyenoord meemaakt zo goed en zo belangrijk'', stelt Vermeulen in De Telegraaf. ''Waar hij normaal de sturing heeft van El Ahmadi, werd hij nu gecoacht door Kuyt als het nodig was. Ik vind dat de kwaliteiten van Vilhena ten volle worden benut.''

En kwaliteiten heeft de krachtpatser genoeg. ''Daarbij is hij nog wendbaar ook en is hij sterk in de kleine ruimte. Hij heeft een goed schot in z’n benen, al kwam dat er vandaag toevallig niet goed uit. Maar in deze stijl is hij enorm belangrijk voor Feyenoord. Hij kan op dit moment nog meer uit zichzelf halen. Hier ontwikkelt hij zich echt het beste en kan hij rijpen'', aldus Vermeulen, die vindt dat Vilhena tot zijn 23e of 24e moet wachten voor een transfer.

Lees meer over
Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties