''Ik had nog een jaartje in Rotterdam moeten blijven''

''Ik had nog een jaartje in Rotterdam moeten blijven''

Elvis Manu heeft achteraf spijt van zijn transfer naar Engeland. De 23-jarige aanvaller tekende in 2015 bij Championship-club Brighton & Hove Albion. "Ik heb anderhalf jaar niet gespeeld. Ik heb het behoorlijk gemist. Achteraf is het makkelijk praten, maar ik had nog een jaartje in Rotterdam moeten blijven."

"Ik ben nu wel een ervaring rijker, maar met de wijsheid van nu, dat ik anderhalf jaar niet gevoetbald heb, had ik misschien gekozen om bij Feyenoord te blijven,'' vervolgt de oud-Feyenoorder in gesprek met de NOS. ''Maar op dat moment stond ik volledig achter mij keuze om naar Engeland te gaan."

Go Ahead Eagles is in de ogen van Manu geen stap terug. "Als je anderhalf jaar niet hebt gevoetbald wil je gewoon elke week op het veld staan. Ze zeggen altijd wel: financieel aantrekkelijk, dit en dat. Maar geloof mij: als je zo lang niet aan spelen toekomt ga je wel anders praten."

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties