Van den Herik: ''Daarom ook wel een beetje triest''

Van den Herik: ''Daarom ook wel een beetje triest''

Jorien van den Herik komt aanstaande zondag in Andere Tijden Sport uitgebreid aan het woord over het laatste kampioenschap van Feyenoord. De oud-voorzitter, die achter zijn naam twee kampioenschappen, vier KNVB Bekers en één UEFA Cup heeft staan, wil bij hoge uitzondering meewerken aan het sportprogramma.

Van den Herik heeft jaren niet gesproken met de pers. Nu maakt hij een uitzondering. ''Omdat het het laatste kampioenschap, tot op heden, van Feyenoord is. En het was ook een fantastisch elftal. Goeie jongens. Een goeie herinnering. En toen Leo Beenhakker mij vroeg, dacht ik: waarom niet?'' geeft Jorien van den Herik aan in gesprek met de NOS.

''Peter van Vossen, Chris Gyan. Ik hoef niet eens te denken van: wie was dat ook alweer? Van Gastel, Kornejev. Het is geweldig om al die spelers te zien. En om het publiek te horen. En het is daarom ook wel een beetje triest dat je nu al in 2016 bent. Of 2017 zelfs. Dat je dat publiek niet meer hebt kunnen geven. Ik denk dat het wel tijd wordt dat wij kampioen worden.''

Mocht de Coolsingel dit jaar weer vollopen, dan wordt bij Van den Herik thuis de champagne ontkurkt. "Ze staan altijd koud in de koelkast."

Zondag om 22.15 uur op NPO 1: Feyenoord: de Coolsingel liep vol

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties