Jorgensen: ''Guidetti wil dat ik uitbundiger juich''

Jorgensen: ''Guidetti wil dat ik uitbundiger juich''

Feyenoord hervat de competitie aanstaande zondag op het kunstgras van Roda JC. De Rotterdammers moeten er voor zorgen dat ze de komende zeventien wedstrijden bovenaan blijven staan. ''Wij zullen worden opgejaagd'', weet spits Nicolai Jorgensen.

''Zo ging dat ook toen ik met FC Kopenhagen verwikkeld was in de strijd om het kampioenschap. De kunst is je niet te laten afleiden en elke wedstrijd op zichzelf te nemen. Verder vooruit kijken heeft geen zin en is gevaarlijk'', stelt hij in de nieuwe editie van Voetbal International.

De Deen blijkt voorlopig een waardige opvolger te zijn van Graziano Pellè en John Guidetti. Met de Zweed heeft Jorgensen nog contact. ''Hij vertelde me dat ik misschien wat uitbundiger moet juichen, daar houden ze van in Rotterdam. Maar ik ben zoals ik ben. Ik probeer mijn rol zo goed als mogelijk in te vullen. Als we straks hopelijk op de Coolsingel staan, misschien is het dan wel tijd uit m’n dak te gaan. Tot dan is het wat ik al zei: Gefocust blijven.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties