Kazim haalt uit: ''Ik wilde die verhalen niet hebben''

dinsdag 10 januari 2017 15:35 60.210 keer bekeken 416 reacties Pro Shots

Colin Kazim-Richards heeft voor het eerst gereageerd op zijn ruzie met Feyenoord-watcher Mikos Gouka. In gesprek met FourFourTwo haalt hij uit naar de media, die in zijn ogen constant bezig waren de boel op te stoken.

"Kramer en ik waren cool, very cool. We zaten elke dag naast elkaar in de kleedkamer. Maar hij bleef proberen om ons tegen elkaar op te stoken door verhalen in de krant te plaatsen. Het werd heel vervelend. (…) Ik las soms verhalen in de krant waarvan ik dacht: 'Wat deed ik vandaag? Was ik er wel?!' Het werd heel lastig."

"Mijn vrouw liep over straat en werd benaderd door een man, die agressief zei: 'Vertel je k*****man dat hij moet opflikkeren.' In het Nederlands is dat een heel erg scheldwoord. En ze was met mijn zoon. Vervolgens heb ik de journalist geconfronteerd met de verhalen. 'Laten we niet achter elkaars rug om doen, laten we het zo bespreken.'"

"Ik zei het natuurlijk wel op een andere toon, waarna hij begon te huilen. Hij zei dat ik hem bedreigd had. Dat was niet zo. Ik wilde het oplossen, ik wilde die verhalen niet hebben, omdat ik daardoor over de zeik raakte." Feyenoord wilde van Kazim af en dat lukte. "Het was toen gemakkelijk voor Feyenoord om er een probleem van te maken. Ik verdiende goed en speelde niet veel, dus ben ik verbannen."

Laatste headlines
416 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 190 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64050 leden - Op dit moment zijn 1016 mensen actief, waarvan 400 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting