Feyenoord TV trapt 2017 af met beelden uit Marbella

maandag 9 januari 2017 13:57 12.547 keer bekeken 11 reacties Pro Shots Bron: Feyenoord.nl

In de week waarin de Eredivisie hervat wordt, gaat ook Feyenoord TV weer van start. Het clubprogramma trapt 2017 maandag af met een uitzending die volledig in het teken staat van het trainingskamp in Marbella.

In de eerste uitzending van de tweede seizoenshelft, die om 18:50 uur te zien is op FOX Sports, wordt uitgebreid teruggeblikt op de afgelopen trainingsweek. De selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst verbleef van dinsdag 3 tot en met zondag 8 januari aan de Zuid-Spaanse kust om zich voor te bereiden op de hervatting van de competitie.

Zo zijn maandagavond in Feyenoord TV beelden te zien van de diverse trainingen die in Marbella werden afgewerkt en van de oefenwedstrijd tegen 1. FSV Mainz 05, die zaterdag met 2-0 werd gewonnen. Ook komen diverse spelers en trainer Giovanni van Bronckhorst aan het woord en kun je zien hoe Bart Nieuwkoop en Wessel Dammers het – onder leiding van ‘regisseur’ Jens Toornstra – tegen elkaar opnemen in het spelershotel.

Feyenoord TV wordt van maandag tot en met vrijdag dagelijks om 18:50 uur uitgezonden op FOX Sports. In de overige uitzendingen van deze week wordt onder meer aandacht besteed aan de nieuwjaarsreceptie, wordt de stand van zaken bij de teams van Feyenoord Academy belicht en wordt uiteraard vooruitgeblikt op het uitduel met Roda JC Kerkrade van aanstaande zondag. 

Laatste headlines
11 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 3 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64420 leden - Op dit moment zijn 314 mensen actief, waarvan 144 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | Privacy- en cookiebeleid | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting