Cel- en werkstraffen voor van de tribune gooien Feyenoord-supporter

Cel- en werkstraffen voor van de tribune gooien Feyenoord-supporter

Tegen vier supporters van de Tilburgse eredivisieclub Willem II is maandag in de rechtbank in Breda tot acht maanden cel geëist voor mishandeling van twee supporters van Feyenoord tijdens de wedstrijd Willem II - Feyenoord.

Tijdens de wedstrijd in Tilburg op 2 oktober vorig jaar zouden de verdachten één van de slachtoffers over de reling van de tribune hebben gegooid. Twee fans bekenden hun rol, twee anderen niet. Dit meldt NU.nl .De politierechter doet maandagmiddag uitspraak. Na de wedstrijd pakte de politie in totaal zeven mensen op.

Update 13:59:
Vier Willem ll-supporters die in oktober een Feyenoord-supporter over de reling van een tribune hebben gegooid, zijn door de rechtbank in Breda tot gevangenis- en werkstraffen veroordeeld. Dit weet de NOS te melden.

De hoogste straf van drie maanden cel was voor een supporter die al een stadionverbod had uitgezeten. Hij zat hij nog in de proeftijd van twee eerdere veroordelingen. Daarvan moet hij nu alsnog 2,5 maand uitzitten. Willem ll gaf hem opnieuw een stadionverbod, dit keer voor de rest van zijn leven.

Een tweede verdachte kreeg een celstraf van 2 weken, de anderen werkstraffen van 60 en 40 uur. De club gaf hen stadionverboden van 8 en 5 maanden.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties