Cel- en werkstraffen voor van de tribune gooien Feyenoord-supporter

maandag 9 januari 2017 12:02 41.648 keer bekeken 329 reacties Pro Shots

Tegen vier supporters van de Tilburgse eredivisieclub Willem II is maandag in de rechtbank in Breda tot acht maanden cel geëist voor mishandeling van twee supporters van Feyenoord tijdens de wedstrijd Willem II - Feyenoord.

Tijdens de wedstrijd in Tilburg op 2 oktober vorig jaar zouden de verdachten één van de slachtoffers over de reling van de tribune hebben gegooid. Twee fans bekenden hun rol, twee anderen niet. Dit meldt NU.nl .De politierechter doet maandagmiddag uitspraak. Na de wedstrijd pakte de politie in totaal zeven mensen op.

Update 13:59:
Vier Willem ll-supporters die in oktober een Feyenoord-supporter over de reling van een tribune hebben gegooid, zijn door de rechtbank in Breda tot gevangenis- en werkstraffen veroordeeld. Dit weet de NOS te melden.

De hoogste straf van drie maanden cel was voor een supporter die al een stadionverbod had uitgezeten. Hij zat hij nog in de proeftijd van twee eerdere veroordelingen. Daarvan moet hij nu alsnog 2,5 maand uitzitten. Willem ll gaf hem opnieuw een stadionverbod, dit keer voor de rest van zijn leven.

Een tweede verdachte kreeg een celstraf van 2 weken, de anderen werkstraffen van 60 en 40 uur. De club gaf hen stadionverboden van 8 en 5 maanden.

Laatste headlines
329 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 70 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63910 leden - Op dit moment zijn 137 mensen actief, waarvan 105 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting