AD: 'Vermeer krijgt plek onder de lat weer terug'

maandag 9 januari 2017 04:27 56.326 keer bekeken 200 reacties Pro Shots

Het AD pakt vandaag uit met een lofzang op Feyenoord na het trainingskamp in Marbella. De krant opent met de veelzeggende kop 'Feyenoord keert terug met een stralende lach'. De krant weet daarnaast zeker dat zowel Renato Tapia als Marko Vejinovic buiten de boot gaan vallen voor de wedstrijd tegen Roda JC van aanstaande zondag.

Het nadeel van het vertrek van Karim El Ahmadi naar de Africa Cup heeft voor Giovanni van Bronckhorst volgens de krant ook zijn voordelen. "Voor de winterstop passeerde hij tegen AZ, ADO Den Haag en Vitesse beurtelings Dirk Kuyt, Steven Berghuis en Jens Toornstra. Dat trio moet normaliter dus de tweede helft van het seizoen vechten voor slechts twee te vergeven basisplekken. Maar nu aanjager Karim El Ahmadi deze maand ontbreekt, lijkt Van Bronckhorst dat luxeprobleem even voor zich uit te hebben geschoven."

Opvallender is het nieuws over de toekomst van Brad Jones onder de lat van Feyenoord: "Dat keeper Kenneth Vermeer dit seizoen het stokje weer zal overnemen van Brad Jones lijkt een feit. Maar dat zal zondag in Kerkrade tegen Roda JC nog niet het geval zijn."

Laatste headlines
200 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 102 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64051 leden - Op dit moment zijn 726 mensen actief, waarvan 307 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting