''Te gek voor woorden dat hij het hier in zijn broek doet''

zondag 8 januari 2017 20:31 60.471 keer bekeken 210 reacties Pro Shots

Willem van Hanegem was te gast in het programma FC Rijnmond, dat deze keer in De Kuip opgenomen werd. Hem werd onder andere gevraagd naar zijn mening over de kampioenskansen van Feyenoord en over hoe het gemis van Karim El Ahmadi de komende weken het best op te vangen is.

Wat hem betreft krijgt Renato Tapia het vertrouwen niet. "Zijn denkwijze is heel angstig in De Kuip. Zijn eerste bal is nooit naar voren. Zelfs als hij er voorbij is draait hij terug om de bal naar achter te spelen. Ik heb bij hem niet gezien dat het beter wordt. Juist omdat hij international is (voor Peru - red.) en tegen goede landen speelt is het te gek voor woorden dat hij het hier in zijn broek doet."

Het zal 'De Kromme' goed gedaan hebben dat Van Bronckhorst gisteren in de oefenwedstrijd tegen Mainz met Jens Toornstra in de basisopstelling speelde, want ook hij 'zou Toornstra op de plek van El Ahmadi zetten'.

Hij hoopt op een kampioenschap voor Feyenoord, maar houdt ook nog een flinke slag om de arm. "Het is geweldig dat Feyenoord vijf punten voorsprong heeft, maar een paar weken geleden waren dat nog meer punten. Het kan zomaar dat 'het even weg is' en dan kan het hard gaan, want die andere ploegen verspelen ook weinig punten."

Laatste headlines
210 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 69 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63910 leden - Op dit moment zijn 176 mensen actief, waarvan 104 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting