Feyenoord terug in Rotterdam na geslaagd trainingskamp

Feyenoord terug in Rotterdam na geslaagd trainingskamp

Feyenoord is zondagmiddag rond 15:30 uur teruggekeerd uit Marbella, waar het sinds dinsdag verbleef voor een trainingskamp. De selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst landde met een goed gevoel op Rotterdam The Hague Airport, want de geslaagde week werd zaterdag afgesloten met oefenzeges op Katwijk (4-1) en 1. FSV Mainz (2-0).

‘We hebben een goede week achter de rug, waarin we onder uitstekende omstandigheden zeer goed hebben kunnen werken,’ zei Van Bronckhorst zaterdag na afloop van de vriendschappelijke duels. ‘Nu hebben we nog een week de tijd, die we gaan gebruiken om ons volledig voor te bereiden op de herstart tegen Roda JC Kerkrade.’

De voorbereiding op het duel met Roda (zondag 15 januari om 12:30 uur) begint aanstaande dinsdag op Varkenoord, waar de ploeg om 10:30 uur een training afwerkt. Maandag genieten de spelers van een rustdag.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties