Vente maakt indruk: ''In potentie speler voor Feyenoord 1''

zaterdag 7 januari 2017 01:27 60.360 keer bekeken 149 reacties Pro Shots

De drie jeugdspelers die Feyenoord mee heeft genomen naar Marbella, Mats Knoester, Dylan Vente en Tyrell Malacia, worden nauwlettend in de gaten gehouden door Giovanni van Bronckhorst. "Het zijn spelers van de Onder 19. We hebben ze zien spelen in de beloften en in de Premier League Cup. Nu zie ik ook een week lang hoe ze zich in de groep begeven. Het zijn talenten die we meenemen om ze van dichtbij te kunnen bekijken."

Vooral de 17-jarige Dylan Vente valt in de smaak bij de oefenmeester. "Ik wilde Dylan Vente deze week zien omdat ik in hem in potentie een speler zie die voor Feyenoord 1 waarde kan hebben,'' zegt Gio tegen De Telegraaf. ''Vente is een complete speler, heeft onder Roy Makaay veel trainingen gehad en het is een heel complete spits voor zijn leeftijd. Hij zal nu sterker moeten worden en alles gaat veel sneller. Voor hem is het goed deze week hier te zijn en op Nicolai Jørgensen, Michiel Kramer en Dirk Kuyt te letten. Hoe zij zich bewegen en in het veld staan. Het is voor hem een heel leerzame week.”        

Laatste headlines
149 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 42 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64102 leden - Op dit moment zijn 1730 mensen actief, waarvan 406 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting