Kuyt: ''Ik ben een uitdaging aangegaan met Feyenoord''

vrijdag 6 januari 2017 22:07 30.287 keer bekeken 89 reacties Pro Shots

Het grote geld in China lonkt voor vele topvoetballers en voetballers die aan het eind van hun rijke carriere staan. Ook Dirk Kuyt heeft aanbiedingen uit China af moeten slaan om zijn grote droom om met Feyenoord kampioen te kunnen worden te verwezenlijken.

Over volgend seizoen wil hij eigenlijk ook nog niet praten, blijkt uit het interview dat de NOS met hem deed in Marbella. "Ik heb mezelf niks meer te bewijzen en aan het einde van het seizoen gaan we gewoon kijken hoe we er voor staan en dan zien we wel. Ik ben niet het type, en zeker niet in de fase waarin ik nu ben, dat ik bezig ben met volgend seizoen en een eventueel contract dat er al of niet zal komen."

"Wat china betreft: dat is aantrekkelijk voor heel veel mensen en ook logisch met de financiele mogelijkheden. Ik heb zelf vorig jaar nog de mogelijkheid gehad om daar te spelen, maar ik ben een uitdaging aangegaan met Feyenoord. Vorig jaar de beker gewonnen, nu op de helft staan we er goed voor en dat wil ik samen met het team goed af gaan maken."

Laatste headlines
89 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 30 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 63885 leden - Op dit moment zijn 274 mensen actief, waarvan 220 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting