''Ik verwacht dat we deze groep bij elkaar houden''

''Ik verwacht dat we deze groep bij elkaar houden''

Eljero Elia, Rick Karsdorp en Steven Berghuis werden de laatste weken een aantal keer in verband gebracht met een vertrek bij Feyenoord. De supporters hoeven zich echter geen zorgen te maken dat een speler de club gaat verlaten in de winter.

''Ik verwacht dat deze groep bij elkaar blijft, inclusief Steven Berghuis. Er zijn altijd geruchten. Dat weten we en daar leven we van in het voetbal,'' geeft technisch directeur Martin van Geel aan in gesprek met RTV Rijnmond. ''Soms liggen dingen bij de waarheid, soms slaat het helemaal nergens op. Dat zal tot 1 februari zo doorgaan. Ik verwacht dat we deze groep bij elkaar houden.''

Feyenoord gaat zich ook niet versterken. "Onze kracht moet de continuiteit zijn. Ons team heeft zich gevormd. Er zijn spelers die staan te dringen om in de basis te komen. Er is veel concurrentie. Je moet altijd kijken of je mensen toe kunt voegen die extra kwaliteit hebben. Maar de ervaring leert dat dat in januari bijna onmogelijk is. Áls je dingen gaat doen, verandert er een hiërarchie en sfeer. Dat kan eerder nadelig dan voordelig werken."

Lees meer over
Steven Berghuis Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties