Berghuis heeft niets van Watford gehoord

Berghuis heeft niets van Watford gehoord

Naast Giovanni van Bronckhorst verwacht ook Steven Berghuis dat hij na de winterstop ‘gewoon’ in het shirt van Feyenoord zijn wedstrijden speelt. Watford, de club waar hij door Feyenoord van wordt gehuurd, zag enkele spelers verkassen naar de Afrika Cup en mogelijk zou Berghuis teruggehaald worden.

“Steven Berghuis heeft niets van Watford gehoord”, schrijft Sinclair Bischop, sportjournalist van RTV Rijnmond, op Twitter. “Hij gaat er vanuit dat hij het seizoen bij Feyenoord afmaakt.” Het contract van de buitenspeler, die ook uitkomt voor het Nederlands elftal, bij de Engelse club loopt tot de zomer van 2019.

Eerder ging trainer Van Bronckhorst al in op de kwestie: “Berghuis heeft afgelopen zomer natuurlijk niet zomaar voor Feyenoord gekozen. Bovendien heeft de speler zelf ook nog wel iets te vertellen voor er zo'n besluit kan worden genomen”, sprak hij.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties