Overzicht: vier aflopende contracten in 2017; 13 in 2018

Overzicht: vier aflopende contracten in 2017; 13 in 2018

Feyenoord heeft momenteel een uitstekende selectie. Dit is ook af te lezen aan de huidige stand in de Eredivisie, maar hoe ziet de toekomst van de Rotterdammers eruit? Het is het handelsmerk van Martin van Geel, die zijn zaakjes graag snel op orde heeft, om contracten op tijd te verlengen. De technisch directeur kan in 2017 namelijk aan de bak.

Voor Martin van Geel wacht een grote uitdaging om de selectie op peil te houden en misschien zelfs sterker te maken. Niet alleen lopen er vier contracten af, ook gaan basisspelers als Jens Toornstra, Eljero Elia en Tonny Vilhena na dit seizoen het laatste contractjaar in. Hun contracten lopen namelijk medio 2018 af. Mocht Feyenoord nog geld willen verdienen, moeten ze deze zomer verkocht worden.

Feyenoord hoeft zich echter geen zorgen te maken over de spitspositie. Nicolai Jørgensen, die afgelopen zomer overkwam van FC Kopenhagen, heeft namelijk een contract dat hem tot 2021 aan de club verbindt. Ook beschikken de Rotterdammers over voldoende kwaliteit onder de lat. Met Kenneth Vermeer (2020) Warner Hahn (2019) en talent Justin Bijlow (2021) ziet de toekomst er goed uit. Ook is Van Geel over een nieuw contract in gesprek met Brad Jones (2017).

Feyenoord wacht vooral een uitdaging om zich te versterken op de vleugels. Eljero Elia, Jens Toornstra en Bilal Basaçikoglu gaan na dit seizoen hun laatste contractjaar in.

2017
Dirk Kuyt
Brad Jones
Pär Hansson
Steven Berghuis (huur)

2018
Eljero Elia
Sven van Beek
Miquel Nelom
Jan-Arie van der Heijden
Jens Toornstra
Tonny Vilhena
Michiel Kramer
Terence Kongolo
Bilal Basaçikoglu
Wessel Dammers
Emil Hansson
Karim El Ahmadi
Mo El Hankouri

2019
Eric Botteghin
Simon Gustafson
Gustavo Hamer
Marko Vejinovic
Warner Hahn
Lucas Woudenberg

2020
Kenneth Vermeer
Rick Karsdorp
Bart Nieuwkoop
Renato Tapia
Jari Schuurman
Calvin Verdonk

2021
Justin Bijlow
Nicolai Jørgensen

Lees meer over
Kenneth Vermeer Anass Achahbar Wessel Dammers Steven Berghuis Sven van Beek Bart Nieuwkoop Eric Botteghin Jens Toornstra Calvin Verdonk Justin Bijlow Dirk Kuyt Rick Karsdorp Renato Tapia Michiel Kramer Lex Immers Warner Hahn Jari Schuurman Stef Gronsveld
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties