Transferwindow aanstaande: ''Vooral zorgen dat niemand vertrekt''

Transferwindow aanstaande: ''Vooral zorgen dat niemand vertrekt''

Feyenoord vertrekt op 3 januari naar het winterse trainingskamp in Spanje. De Rotterdammers bereiding zich daar voor op de tweede competitiehelft. Naast de hervatting van de competitie, staat de maand januari ook in het teken van de transferwindow. De clubs krijgen weer te mogelijkheid om spelers te verkopen of aan te trekken.

“Je moet vooral zorgen dat niemand vertrekt”, zegt journalist Jan Dirk Stouten in de eindejaarsuitzending van FC Rijnmond. “Ik denk dat Rick Karsdorp wel in de belangstelling gaat komen van Engelse clubs.” Volgens analist Rob Jacobs moest Feyenoord oppassen met het aantrekken van een middenvelder: Stel, Feyenoord haalt Jordy Clasie en hij doet het goed. Wat moet je dan met El Ahmadi als hij terugkomt van de Afrika Cup? Dat zorgt alleen maar voor ellende.”

Op het begin van de tweede competitiehelft zal ook doelman Kenneth Vermeer terugkeren bij het eerste elftal. “Buiten het feit dat Vermeer het uitstekend heeft gedaan bij Feyenoord is Brad Jones zo ingespeeld met zijn verdediging dat het mij een domme zet lijkt van een coach als hij daar een andere keeper neerzet." Dennis van Eersel denkt daar anders over. "Het is kapitaalvernietiging als je Vermeer op de bank zet. Als hij fit is, gaat Vermeer alles spelen.”

Lees meer over
Kenneth Vermeer Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties