Top vijf mooiste Feyenoord-momenten 2016

Top vijf mooiste Feyenoord-momenten 2016

Het jaar 2016 zit er bijna op. Een jaar voor Feyenoord met een aantal dieptepunten, maar ook veel hoogtepunten. Op de vraag van FR12.nl 'wat is jouw mooiste Feyenoord moment' zijn veel reacties binnengekomen. Wij hebben een top vijf gemaakt.

De meeste reacties zijn binnengekomen over de gewonnen bekerfinale. Feyenoord won in de eigen Kuip de KNVB Beker door FC Utrecht met 2-1 te verslaan. Goals kwamen van Kramer en Elia. ''Natuurlijk de beker. Eindelijk weer een keer een prijs,'' reageert De gewonnen wedstrijd tegen de sterren van Manchester United hebben ook grote indruk gemaakt op Het Legioen. Feyenoord -Manchester United ik was erbij en heb nog nooit zo hard gejuicht,'' reageert De actie van de supporters voor Vilhena heeft diepe indruk gemaakt op de middenvelder en hij sprak na afloop zijn dank uit. Voor is dit dan ook zijn mooiste Feyenoord-moment van 2016. Volgens veel supporters was de uitwedstrijd tegen AZ een van de beste wedstrijden in het jaar 2016. Volgens betekende de wedstrijd in Alkmaar veel. ''Een echte kantelwedstrijd. Iedereen geloofde die dag dat Ajax wel even zou uitlopen omdat Feyenoord het zeer moeilijk zou krijgen tegen AZ. Hoe anders liep dat; Ajax verloor en Feyenoord speelde een van zijn beste wedstrijden van de laatste jaren. Ik heb echt anderhalf uur op het puntje van mijn stoel zitten genieten.'' Duizenden Feyenoorders maakte er een groot feest van in Manchester. Voor was dit zijn mooiste Feyenoord-moment van het jaar.''Ik ga voor de trip naar Manchester. Mijn eerste Europese uitwedstrijd ooit en eentje om nooit te vergeten. De uitslag was natuurlijk ronduit kut, maar die hele invasie van Feyenoorders in Manchester was onvergetelijk. Gewoon met zoveel kameraden onder elkaar zijn in het buitenland, was een prachtige ervaring. Het zal niet mijn laatste Europese trip zijn in elk geval.''

[poll=318]

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties