''Moeilijk om te zien dat hij iedere week op de bank zit''

zondag 25 december 2016 21:19 86.617 keer bekeken 169 reacties Pro Shots

Michiel Kramer heeft het lastig bij Feyenoord. De spits speelde vorig seizoen nog 30 Eredivisie-wedstrijden voor de Rotterdamse club, waarin hij 14 keer scoorde, maar is dit seizoen tweede keus. De 28-jarige Kramer moet het dit seizoen doen met speelminuten als invaller. Jens Toornstra, teamgenoot en goede vriend van Kramer, ziet hem iedere week op de reservebank plaatsnemen. 

“Ja, dat is wel lastig”, zegt hij in de kerstshow van FC Afkicken. “Het is moeilijk om te zien dat Michiel iedere week op de bank zit. Het is jammer voor hem dat zijn concurrent het heel goed doet. Dat zorgt er misschien wel voor dat het voor hem makkelijker te accepteren is, maar het is nooit leuk.”

“Met Nicolai (Jørgensen, red.) heb ik een goede klik op het veld, maar buiten het veld ga ik beter om met Michiel. Het is niet zo dat ik het vriendschappelijke gevoel dat ik voor Kramer heb, uitzet tijdens een wedstrijd. Ik speel gewoon lekker met Jørgensen.”

Laatste headlines
169 reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.

0 nieuwe reacties sinds het bekijken van deze pagina.

Meer reacties laden (nog 64 gesprekken)
Website statistieken

FR12.nl heeft 64144 leden - Op dit moment zijn 78 mensen actief, waarvan 110 leden.

 

Medewerkers | Contact | Feyenoord nieuws | FR12.nl © 2007 / 2018 | All rights reserved | Ontwikkeld door 8balls | Gehost door EK-Hosting