Boskamp: ''Lekker met m'n blote reet die fontein in''

Boskamp: ''Lekker met m'n blote reet die fontein in''

Jan Boskamp hoopt vurig op een kampioenschap van Feyenoord. De Rotterdammers gaat als ‘winterkampioen’ de winterstop in, met een voorsprong van vijf punten op achtervolger Ajax. Wanneer het Feyenoord daadwerkelijke lukt om de schaal te veroveren, weet de oer-Feyenoorder al wat hij gaat doen.

“Een kampioenschap voor Feyenoord, dat zou toch werelds zijn”, zegt hij in Voetbal Inside. “Lekker met m’n blote reet de fontein in, heerlijk.” Eerder haalde analist René van der Gijp de Hofpleinvijver al aan: “We hebben al bij de gemeente gevraagd of ze het water willen verwarmen.”

Ook de transfermarkt kwam ter sprake: presentator Wilfred Genee opperde Alexander Büttner als mogelijke versterking voor Feyenoord. “Nee joh, we hebben Kongolo en Woudenberg ook nog”, zegt Boskamp. “Dat is een goed ventje en ook nog eigen kweek, die moet je voor laten gaan.” Miquel Nelom is de laatste weken de linksback van Feyenoord.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties