Zestal selectiespelers met Feyenoord 2 naar Engeland

Zestal selectiespelers met Feyenoord 2 naar Engeland

Het grootste deel van de selectiespelers van Feyenoord geniet vanaf vandaag van een vakantie, maar voor een aantal spelers is het nog niet zo ver. Warner Hahn, Bart Nieuwkoop, Wessel Dammers, Lucas Woudenberg, Mo El Hankouri en Gustavo Hamer komen dinsdag nog in actie met Feyenoord 2. Dit weet FR12.nl te melden. De selectie van de beloftenploeg bestaat verder uit spelers van Feyenoord O19.

Feyenoord 2 speelt dinsdag tegen Dinamo Zagreb 2 in de Premier League International Cup, het internationale toernooi voor beloftenploegen. De Rotterdammers staan na twee wedstrijden op de laatste plaats in de poule met nul punten. Eerder verloor het team van Swansea City en Chelsea, die respectievelijk eerste en derde staan. De Kroaten staan tweede in de groep.

De wedstrijd wordt gespeeld in het Engelse Stoke d'Abernon, waar het trainingscomplex van Chelsea is gevestigd. De wedstrijd wordt naar alle waarschijnlijkheid niet live uitgezonden, maar updates van de wedstrijd en/of de einduitslag zijn morgenavond uiteraard te vinden op FR12.nl.

Door: Dimitri Koopman (@DimitriKoopman). Reageren? Dimitri@fr12.nl

Lees meer over
Wessel Dammers Bart Nieuwkoop Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties