Van Hanegem: ''Zet Nieuwkoop op het middenveld''

Van Hanegem: ''Zet Nieuwkoop op het middenveld''

Willem van Hanegem denkt dat Feyenoord nóg beter kan dan de afgelopen weken, waarin de Rotterdammers er vrolijk op los scoorden. Sparta Rotterdam, AZ, ADO Den Haag en Vitesse bleken uiteindelijk allemaal een makkelijke prooi.

''Ik heb maandenlang gezegd dat het beter moest gaan voetballen, maar nu is het dus zover, al geloof ik dat Feyenoord echt nóg beter kan dan dit. Als de spelers vervolgens bij de les blijven, dan zal het in wedstrijden nog makkelijker gaan. Dan ligt een terugval niet meer voor de hand'', aldus Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

Feyenoord moet het eventjes wel stellen zonder Karim El Ahmadi. Van Hanegem, die niet onder de indruk is van Renato Tapia, heeft een idee over de invulling van het nieuwe middenveld. Hij zou Jens Toornstra op zijn plek zetten. ''Links daarvoor zou ik dan Vilhena opstellen. De plek op rechts is niet geschikt voor Kuyt. Daar zou ik Bart Nieuwkoop zetten. Die kan gemakkelijk het gat opvullen als rechtsback Karsdorp in de aanval gaat.''

Lees meer over
Bart Nieuwkoop Jens Toornstra Dirk Kuyt Rick Karsdorp Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties