Van Bronckhorst: ''Ik wil elke week deze keuzes maken''

Van Bronckhorst: ''Ik wil elke week deze keuzes maken''

''Ik ben zeker tevreden over de uitvoering'', reageerde Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst direct na de 3-1 overwinning op Vitesse. De coach gaf toe dat het spel niet altijd sprankelend was, maar de Rotterdammers gaan met een geweldig gevoel de winterstop in.

''We zitten in een zware fase met drie wedstrijden in zes dagen. Als je dan ziet hoe de jongens ervoor gaan... Het was niet altijd even goed, maar het grootste deel van de wedstrijden hebben we kansen gecreëerd en doelpunten gemaakt. We zijn de verdiende winnaar'', aldus Van Bronckhorst tegenover Fox Sports.

De concurrentie voorin is moordend. Vandaag moest Jens Toornstra genoegen nemen met een plek op de bank. ''De jongens gaan er goed mee om. Ze willen allemaal spelen en maken het me heel moeilijk. Maar ik wil eigenlijk elke week deze keuzes maken als iedereen zo in vorm is.''

Karim El Ahmadi vertrekt binnenkort naar de Afrika Cup. Van Bronckhorst moet nog puzzelen hoe hij dat gaat opvangen. Is Renato Tapia de logische vervanger of gaat Jens Toornstra die rol invullen? ''We hebben een aantal opties. Daar moeten we de komende weken naar gaan kijken. Ik ga niet aankloppen voor een versterking.''

Lees meer over
Jens Toornstra Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties