Van Bronckhorst: ''Vitesse zit in een goede flow''

Van Bronckhorst: ''Vitesse zit in een goede flow''

De laatste wedstrijd van het kalenderjaar staat voor de deur en Feyenoord kan zich zaterdag kronen tot winterkampioen. In aanloop naar de wedstrijd tegen Vitesse blikte Giovanni van Bronckhorst alvast vooruit op de persconferentie vanmiddag.

De loting voor de kwartfinale heeft uitgemaakt dat Vitesse de volgende tegenstander is voor Feyenoord in het bekertoernooi. Van Bronckhorst is content met deze loting. “Mooie wedstrijd. Je hoopt altijd thuis te spelen, dat is een voordeel, maar mooie wedstrijd in vooruitzicht”, geeft Gio aan op de persconferentie.

Het toeval bepaalt dat Vitesse aanstaande zaterdag ook de tegenstander is van de Rotterdammers, maar dan voor de competitie. Gio verwacht een moeilijke wedstrijd. “Vitesse zit in een goede flow, ze hebben spelers met kwaliteit en veel snelheid. Van Wolfswinkel weet ook wat scoren is, dus ze hebben een aantal wapens.” Van Bronckhorst verwacht morgen wel een complete selectie al zijn er een aantal vraagtekens omtrent de fitheid van de groep.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties