Perez lovend: ''Ze gaan echt als de brandweer''

Perez lovend: ''Ze gaan echt als de brandweer''

Feyenoord won woensdagavond met gemak van ADO Den Haag in de eigen Kuip. Gertjan Verbeek en Kenneth Perez kwamen lovende woorden te kort voor Feyenoord. De twee analisten zijn het met elkaar eens en strooien met complimenten naar de ploeg van Giovanni van Bronckhorst.

''In zo'n reeks, met wat zij achter de rug hebben, Europa League, bekerwedstrijden, tot het einde van de wedstrijd druk blijven zetten, hoog tempo houden, agressief blijven spelen. Dat is een groot compliment waard. Je kan beginnen over ADO, hoe matig het was, dit Feyenoord heeft de 5-1 afgedwongen.''

''Ze kunnen na de 2-0 zeggen 'het is prima zo', maar ze doen er een schepje bovenop en het wordt 5-1. Dat is ook een kwaliteit dat dit elftal heeft en daarom doen ze mee om de titel,'' is Gertjan Verbeek duidelijk op Fox Sports.

''Ze beseffen nu ook dat ze het echt van de teamprestatie moeten hebben. Het dieptepunt was Go Ahead en daarna hebben ze het uitstekend opgepakt. Ze gaan echt als de brandweer,'' erkent Perez. ''Vandaag hebben ze ook kwalitatief goede aanvallen opgezet. Een compliment waard. Dit is lekker om mee te nemen naar zaterdag.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties