''Na de wedstrijd merkte je dat wel tijdens interviews''

''Na de wedstrijd merkte je dat wel tijdens interviews''

Jens Toornstra speelt in het shirt van Feyenoord voornamelijk zijn wedstrijd als rechtsbuiten, maar dat was in de wedstrijd tegen AZ niet het geval. De Feyenoorder uit Ter Aar stond tegen de Alkmaarse club ‘op 10’, een positie waar hij in het verleden bij andere clubs wel regelmatig speelde.

“Ik zat lekker in de wedstrijd en samen met Nicolai (Jorgensen, red.) en de middenvelders achter mij konden we goed drukzetten. We konden veel energie in het drukzetten stoppen en dat leverde weer een resultaat op waar je veel energie van krijgt. Het liep goed, dat was fijn”, zegt Toornstra tegenover RTV Rijnmond.

“Je zou tegen ADO Den Haag (het bekerduel van woensdagavond, red.) iets kunnen veranderen maar het stond goed. AZ is natuurlijk geen verkeerde tegenstander, gewoon een goede ploeg. Ik vond wel dat we meer goals konden maken tegen het einde van de wedstrijd, misschien is dat het enige minpuntje.”

De positie als aanvallende middenvelder voor Toornstra zorgde voor een plekje op de reservebank voor Dirk Kuyt. Volgens Toornstra merkte hij in de kleedkamer niet veel van het rumoer dat het teweeg bracht. “Na de wedstrijd merk je wel tijdens interviews dat veel mensen naar Dirk vragen. Hij heeft natuurlijk een geweldige staat van dienst, dat is logisch. In de kleedkamer merkte ik er eigenlijk weinig van.”

Lees meer over
Jens Toornstra Dirk Kuyt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties