''Dat is wat Vermeer bij Ajax met de paplepel kreeg ingegoten''

''Dat is wat Vermeer bij Ajax met de paplepel kreeg ingegoten''

Kenneth Vermeer wordt bij Feyenoord gezien als één van de spelers die heeft bijgedragen aan de winnaarsmentaliteit bij de club. De doelman sprak in zijn eerste seizoen zijn teamgenoten meerdere keren streng toe, wat leidde tot een kentering binnen de selectie van de Rotterdamse club.

"Vermeer regelmatig verbaal van leer trok, bijvoorbeeld omdat Feyenoord na een ruime voorsprong in de tweede helft niet meer thuisgaf tegen clubs als Excelsior en sc Heerenveen”, schrijft het Algemeen Dagblad dinsdagochtend.

“Wie de keel van de tegenstander te pakken heeft, die knijpt door. En flink ook. Dat is wat Vermeer bij de aartsrivaal van Feyenoord jarenlang met de paplepel kreeg ingegoten. Bij Feyenoord heerste te vaak het gevoel ‘het kan toch weleens een keer iets minder gaan’ of ‘de tegenstander zit toch ook niet stil.”

“Hij maakte de ploeg duidelijk dat alles in het teken moest staan van winnen”, zegt oud-trainer Fred Rutten over de momenteel geblesseerde doelman in het ochtendblad. “Excuses tellen niet in de top. Nooit.”

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties