Keepersstrijd na winterstop: ''Zal een harde worden''

Keepersstrijd na winterstop: ''Zal een harde worden''

Kenneth Vermeer scheurde in de voorbereiding op het huidige seizoen zijn achillespees af waardoor de doelman van Feyenoord tot na de winterstop aan de kant zou staan. De technische leiding van de Rotterdamse club ging direct op zoek naar een andere doelman en kwam uit bij Brad Jones. De Australiër doet het erg goed en trainer Giovanni van Bronckhorst moet een lastige keuze maken na de winterstop, als beide doelmannen terug zijn.

“In de winterstop, tijdens het trainingskamp, zal op basis van de oefenwedstrijden beslist worden wie de eerste doelman wordt”, verwacht Eddy Treijtel, oud-doelman van Feyenoord die met de club wereldkampioen werd, tegenover RTV Rijnmond. “Ik moet de complimenten geven aan Jones, hij geeft veel rust aan de verdediging. Voor Kenneth Vermeer en ook Warner Hahn zal het een harde strijd worden.”

“De keuze zal ook gemaakt worden op basis van de speelstijl van Feyenoord”, vervolgt hij. “Je hebt bij Feyenoord nu twee verdedigers die niet de snelste zijn. Als je ver voor de goal speelt, zou ik kiezen voor Vermeer. Als je toch meer terughoudend gaat spelen, zou ik kiezen voor de rustgevende Jones.”

Lees meer over
Kenneth Vermeer Warner Hahn
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties