Halfvolle Kuip verwacht tegen ADO Den Haag

Halfvolle Kuip verwacht tegen ADO Den Haag

Feyenoord speelt aanstaande woensdag de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag. De achtste finale is voor een van de ploegen het eindstation in het bekertoernooi van dit jaar. Doorbekeren kan voor Feyenoord een ware boost betekenen. Prolongatie van de bekerwinst is dan nog steeds mogelijk en de Rotterdammers kunnen dan nog op twee fronten strijden na de uitschakeling in de Europa League.

Voor de tegenstander is de wedstrijd in De Kuip een welkome aanvulling in de clubkas. De club uit Den Haag kampt al een tijd met financiële problemen en dat dreigt te escaleren. Feyenoord heeft de reputatie dat het zijn stadion altijd gevuld krijgt, maar de aankomende bekerwedstrijd tegen ADO blijkt (nog) niet interessant genoeg te zijn voor Het Legioen. Er wordt een halfvolle Kuip verwacht, zo schrijft De Telegraaf maandagochtend. Dat kan voor ADO grote consequenties hebben. De gedeelde recettes vanaf de achtste finales hadden de Hagenaren goed kunnen gebruiken.

Het bedrag wat de uitspelende ploeg kan bijschrijven loopt al gauw op richting enkele tonnen. Willem ll kon vorig jaar zo 250.000 euro ontvangen na zijn bekerwedstrijd tegen Feyenoord. Naar het schijnt zal ADO, door de halfvolle Kuip, enkele tienduizenden euro's tot een ton ontvangen.

Klik hier om tickets voor de bekerwedstrijd te kopen

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties