Van der Heijden: ''Dan hebben we het goed gedaan''

Van der Heijden: ''Dan hebben we het goed gedaan''

Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen AZ. De Rotterdamse club staat, ondanks de mindere periode, nog altijd bovenaan in de Eredivisie en is bij een goed resultaat dichtbij het winterkampioenschap. Jan-Arie van der Heijden, verdediger van Feyenoord die bekend staat om zijn fenomenale trukendoos, kijkt met een goed gevoel richting de wedstrijd, maar ziet AZ wel als een lastige tegenstander.

“AZ-uit is altijd een lastige wedstrijd”, zegt ‘Jan-Scharie’ tegenover FeyenoordTV. “Het is een aanvallende ploeg met veel voetballend vermogen. Ik denk dat wij een goed alternatief moeten zoeken om hun zwaktes te kunnen vinden. Die zwaktes moeten we gebruiken om de winst te kunnen pakken in Alkmaar.”

“We hebben dit seizoen al alle soorten systemen tegenover ons gehad. In de Kuip zakken tegenstanders vaak iets in, waar de uitwedstrijden vaak opener zijn. Ik denk dat wij ons niveau moeten halen om daar te winnen. Ik heb er alle vertrouwen in.”

“Als we in de winterstop bovenaan de competitie staan, kan je stellen dat we het goed hebben gedaan. We kunnen dat voor elkaar krijgen. Iedereen moet er bewust van zijn dat het een belangrijke wedstrijd is”, besluit hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties