Nelom: ''Kritiek vind ik niet zo belangrijk''

Nelom: ''Kritiek vind ik niet zo belangrijk''

Miquel Nelom is door de afwezigheid van de geblesseerde Terence Kongolo momenteel de vaste linksback van Feyenoord. De verdediger staat al sinds 2011 onder contract bij de Rotterdamse club, maar is niet bepaald een lieveling van het Feyenoord-publiek. Kleine foutjes van de 26-jarige Nelom leiden tijdens de wedstrijd vaak tot gemor op de tribunes.

“Kritiek vind ik niet zo belangrijk. Ik houd me gewoon bezig met wat ik zelf in hand heb'', reageert Nelom tegenover RTV Rijnmond. “Ik merk niet zo dat een groep supporters tegen mij is. Het zijn factoren van buitenaf waar ik zelf geen invloed op heb. Wat ik zeg: ik focus me op wat ik zelf in de hand heb. Ik speel gewoon mijn spel en geef 100 procent. Meer kan ik niet doen.”

AZ, de tegenstander van zondagmiddag, neemt het zonder oud-Feyenoorder Ron Vlaar op tegen de Rotterdammers. “Het is wel leuk om hem terug te zien, maar voor ons maakt het niet uit of hij speelt of niet", aldus Nelom.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties