De Cler: ''Dan voorzie ik weinig problemen voor Feyenoord''

De Cler: ''Dan voorzie ik weinig problemen voor Feyenoord''

Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen AZ in de zestiende speelronde van de Eredivisie. De Rotterdammers begonnen ijzersterk aan het huidige seizoen, maar weten de laatste weken minder makkelijk te winnen. Volgens Tim de Cler, oud-speler van Feyenoord én AZ, verwacht dat de ploeg van Giovanni van Bronckhorst tegen AZ ‘gewoon’ weet te winnen.

"De prestatie van afgelopen weekend tegen Sparta (6-1 winst, red.) stemde mij zeer positief”, zegt De Cler tegenover Fox Sports. “Veel beweging bij balbezit, energiek bij balverlies, goede goals. Feyenoord heeft even een mindere periode gehad, maar ik denk dat ze nu weer bij de les zijn. Als ze tegen AZ dezelfde beleving tonen dan voorzie ik weinig problemen. Want normaal gesproken heeft Feyenoord meer kwaliteit in huis."

Ook verwacht de voormalig international dat Feyenoord aan het eind van het seizoen de kampioensschaal omhoog houdt. “Ik ben nu eenmaal supporter. Het zou voor de club en alle fans in het land een prachtige beloning zijn als dit seizoen de landstitel wordt veroverd. Ja, ik denk dat het mogelijk is."

De Cler speelde tussen 2007 en 2011 bijna 90 wedstrijden voor Feyenoord. In zijn laatste seizoen stond hij in de basiself tegen Excelsior (3-2 verlies). Na een zeer slechte eerste helft van Feyenoord, gaf de verdediger in de kleedkamer aan dat hij het ‘wel lekker’ vond gaan. Trainer Mario Been moest daar niets van hebben en wisselde hem voor Michael Lumb.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties