''Ik denk dat ze zich wel iets moeten versterken''

''Ik denk dat ze zich wel iets moeten versterken''

Oud-Feyenoorder Mario Been was gisteren even terug in De Kuip. De huidige assistent trainer van Fenerbahçe maakt zich echter wel zorgen om Feyenoord en geeft aan de de huidige selectie te smal is om mee te strijden om de prijzen. "Ik denk dat ze zich wel iets moeten versterken."

Mario Been blikt ook nog terug op de wedstrijd van gisteren. ''Wij weten dat we kunnen leunen op een goede verdediging, want onze verdedigers weten wel hoe ze met dit soort wedstrijden om moeten gaan. Na die 0-1 zaten we natuurlijk gegoten en in de tweede helft zijn we niet meer in de problemen geweest.''

"Van beide kanten was het niet groots en dan druk ik me heel lief uit. Maar Feyenoord moet zich lekker op de competitie gooien en zondag van AZ winnen. Op die manier proberen om in ieder geval de winterstop te gaan als nummer één van Nederland,'' zegt Mario Been in gesprek met RTV Rijnmond.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties