Advocaat: ''Het was simpel hoe ze speelden''

Advocaat: ''Het was simpel hoe ze speelden''

Fenerbahçe kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een fout van Rick Karsdorp. Daarna kon de Turkse club de wedstrijd redelijk gemakkelijk uitspelen in De Kuip. Tonny Vilhena schoot vlak voor rust op de paal, maar Feyenoord wist het net niet te vinden en verloor met 0-1. Trainer Dick Advocaat is blij met het resultaat van zijn team.

"Het was een rommelige wedstrijd, van beide kanten. De meest gelukkige ploeg heeft gewonnen, al hadden we niet veel te duchten van Feyenoord. Het was simpel hoe ze speelden, met al die lange ballen. Wij hebben jongens die daar wel raad mee weten. Feyenoord heeft niet echt uitgespeelde kansen gehad, meer schoten uit de tweede lijn."

"Aan de bal was het ondermaats wat we lieten zien, maar na onze goal moest Feyenoord er drie maken en dat is gewoon heel moeilijk,'' erkent Dick Advocaat in gesprek met Fox Sports. ''Daar zijn wij defensief te sterk voor. De sleutel vandaag was dat wij iets meer kwaliteit hebben. Zo simpel was het gewoon."

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties