Bilal: ''Als het volgende keer wel lukt, juichen ze weer''

Bilal: ''Als het volgende keer wel lukt, juichen ze weer''

Feyenoord is er niet in geslaagd om te winnen van Fenerbahce. In plaats van een overwinning met twee doelpunten verschil, die de ploeg nodig had, werd er in eigen huis met 0-1 verloren. Bilal Basacikoglu viel in de rust in, maar ook hij kon niet het verschil maken.

"Het was hopen dat het lang 0-0 zou blijven en dan zorgen dat je toeslaat. Je geeft zelf een doelpunt weg, en dan weet je dat het een hele moeilijke wedstrijd wordt", begint Bilal in gesprek met RTV Rijnmond.

In De Kuip lijkt het publiek niet altijd even enthousiast te worden van Bilal; ook vandaag werd de vleugelaanvaller door een deel van het Legioen uitgefloten. "Dat moeten ze zelf weten. Ik doe m'n uiterste best. Als je 0-1 achter staat moet je iets proberen, dan raak je wel eens een bal verkeerd. Als het de volgende keer wel lukt dan juichen ze weer."

Door de uitschakeling in Europa kan Feyenoord zich nu volledig richten op de binnenlandse competities. "Er zijn nog twee prijzen waar we voor kunnen strijden. In de competitie staan we nog altijd bovenaan. We moeten dit nu zo snel mogelijk vergeten. We doen ons best als team en we laten elkaar niet vallen", besluit Bilal.

Lees meer over
Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties