''Ze zijn erin geslaagd om het eigen Legioen stil te spelen''

''Ze zijn erin geslaagd om het eigen Legioen stil te spelen''

Het Europese avontuur is voor Feyenoord na zes wedstrijden geëindigd. Een 0-1 nederlaag tegen Fenerbahce in de eigen Kuip betekende voor de Rotterdammers definitieve uitschakeling. Clubwatcher Iwan van Duuren is kritisch op Feyenoord: "Ze zijn er zelfs in geslaagd om het eigen Legioen stil te spelen."

Feyenoord begon de wedstrijd met een lastige uitgangspositie: de club moest met twee doelpunten verschil winnen om in de poule boven Fenerbahce te eindigen en zo te overwinteren. "Het kan altijd, maar dan moet je echt willen en ze bij de strot grijpen. Dat heeft Feyenoord geen moment gedaan", zegt Van Duuren in VI Radio. "Ze zijn door het ijs gezakt."

De verslaggever is ook kritisch op trainer Giovanni van Bronckhorst. "Als je er drie moet maken, waarom laat je Kramer dan zo lang op de bank zitten? Toen hij erin kwam was het al te laat."

Ook de mentaliteit van Feyenoord liet wat te wensen over. "Ik vond Feyenoord veel en veel te angstig. Natuurlijk is Fenerbahce een beter tegenstander, maar al grijp je ze bij de strot dan krijgen zij het ook lastig. Feyenoord durfde niet. Als je zondag ook zo tegen AZ begint dan vraag je om problemen", besluit Van Duuren.

Lees meer over
Michiel Kramer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties