Feyenoord City erkent pijnpunten sfeergroep

Feyenoord City erkent pijnpunten sfeergroep

De sfeergroep, onderdeel van FSV De Feijenoorder, heeft afgelopen maandag negatief advies gegeven voor de huidige nieuwbouwplannen van Feyenoord City. Diverse sfeerelementen, die tijdens de presentatie van het megaproject werden benoemd, kwamen niet terug in de tekeningen die beschikbaar zijn.

Gisteren, tijdens een presentatie van Feyenoord City aan de Vereniging van Aandeelhouders Stadion Feijenoord (VASF), zijn diverse punten besproken. ''In de discussie met een vertegenwoordiging van de sfeergroepering bleek uiteindelijk dat de zorgen gegrond zijn. De afstand tot het veld is niet overal gelijk. Uit de tekeningen die zijn ingeleverd bij de gemeenteraad kan correct afgeleid worden dat supporters op de middenlijn verder van het veld komen te zitten. Iets dat werd onderschreven door Frank Keizer. Daarnaast klopt het dat de ringen in een nieuw stadion nauwelijks overhangen.''

Feyenoord City blijft onverminderd in overleg met FSV De Feijenoorder. ''De toezegging is gedaan om te kijken hoe sfeerelementen die de beleving versterken, zoals we die kennen in De Kuip, verwerkt kunnen worden in de stadionplannen. Daaruit spreekt in ieder geval de intentie om de zorgen van de sfeergroepering te adresseren. Het sfeerteam blijft de plannen kritisch volgen,'' valt te lezen op de website van de officiele supportersvereniging.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties