''Hij wisselt wel heel apart en opvallend''

''Hij wisselt wel heel apart en opvallend''

Feyenoord heeft zondagmiddag ruim weten te winnen van Sparta Rotterdam in De Kuip (6-1). Na weken van magare resultaten wisten de Rotterdammers weer eens met grote cijfers te winnen, zonder dat het zelf in de problemen kwam. ''Dat is voor het doelsaldo natuurlijk wel belangrijk in de strijd met Ajax,'' vertelt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam. ''Feyenoord had al een beter doelgemiddelde en breidt dat verder uit.''

Jens Toornstra en Nicolai Jorgensen maakten indruk en waren allebei trefzeker. ''Ik denk toch dat El Ahmadi weer de man is geweest: een speler bij wie alles begint en bij wie alles eindigt, die bepaalt waar er druk wordt gezet, die je ziet doorjagen. Het is de man zonder wie Feyenoord niet kan en dat maakt zijn aanstaande vertrek richting de Africa Cup voor Feyenoord heel vervelend."

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst gaf in de tweede helft enkele sterkhouders rust. De journalist vindt de wissels echter niet logisch. "Hij wisselt wel heel apart en opvallend: dan Tapia, nu weer Gustafson die we lang niet hebben gezien. Alsof hij een lijstje heeft met 'nou, die hebben we al een tijdje niet gezien, laten we die eens wat minuten geven'," sluit hij af op VI-Radio.

Lees meer over
Jens Toornstra Renato Tapia
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties