''Zou het shirt van Elia nat zijn geworden?''

''Zou het shirt van Elia nat zijn geworden?''

Rob Jacobs, oud-speler van Feyenoord, vindt dat Giovanni van Bronckhorst een kans moet geven aan Steven Berghuis in plaats van aan Bilal Basacikoglu. Laatstgenoemde kwam zondag tegen Sparta Rotterdam (6-1 winst) binnen de lijnen, maar maakte weinig indruk kop Jacobs.

"Het telkens hetzelfde. Bilal heeft ontelbaar veel kansen gehad, maar nul keer gescoord", zegt Jacobs in het televisieprogramma FC Rijnmond. "Feyenoord haalt Berghuis, een speler die bij het Nederlands elftal zit. Een rechtsbuiten die Vincent Janssen in Oranje heeft geschopt met panklare voorzetten. Maar wat gebeurt er? Bilal wordt steeds als rechtsbuiten ingezet."

Ook de vorm van Eljero Elia kan Jacobs niet bekoren. "Zou het shirt van Elia nat zijn na de wedstrijd tegen Sparta? Dat kan gewoon de kast in”, klinkt het. ''Waar zijn de combinaties met Nelom en Vilhena? Dat kan niet met Elia.''

Lees meer over
Steven Berghuis Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties