FSV De Feijenoorder neemt nog geen standpunt in

FSV De Feijenoorder neemt nog geen standpunt in

De stuurgroep van Feyenoord City presenteerde woensdagochtend de haalbaarheidsstudie van het nieuwe stadion voor Feyenoord. FSV De Feijenoorder kreeg de plannen een dag eerder onder ogen. De supportersvereniging bracht woensdagmiddag een statement naar buiten over de situatie.

Het statement van de supportersvereniging:
De komende periode gaan we de gegevens uit de presentatie kritisch en onafhankelijk verder bekijken. FSV De Feijenoorder wil het beste voor Feyenoord. We doen dat met de drie criteria van wat we belangrijk vinden in ons achterhoofd. Alle informatie die we van Feyenoord City ontvangen zetten we daar tegen af. We nemen nog geen enkel standpunt in voor of tegen nieuwbouw. Hetzelfde geldt voor vernieuwbouw

Vertrekpunt vereniging
We streven als supportersvereniging het beste voor Feyenoord na. Daarbij leveren we graag, namens onze leden, een constructieve, inhoudelijke en zorgvuldig onderbouwde bijdrage. In de toekomst is Feyenoord een financieel gezonde organisatie met alle faciliteiten die bijdragen aan sportief succes. Het stadion (nieuwbouw of vernieuwbouw) levert een zo groot mogelijke impuls aan het spelersbudget en supporters voelen zich er thuis.

Vanuit dit vertrekpunt kijken we naar de plannen. We zoeken mee naar de beste, meest gezonde optie voor Feyenoord en geven daaraan graag onvoorwaardelijke steun. Die steun moet helpen bij het realiseren van draagvlak voor besluiten die genomen gaan worden en is daarmee, zoals veelvuldig onderschreven door de Rotterdamse politiek, in belang van alle betrokken partijen

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties